Връщане на продукти.

Политика за връщане на продукти

На тази страница можете да се запознаете с нашата политика за връщане на продукти и възстановяване на заплатените от вас суми за покупка.

Ако поради някаква причина не сте удовлетворени от закупения продукт, можете да ни го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване.

Подлежи на връщане продукт, който е в оригиналните си вид, опаковка и качество, няма следи от носене и употреба.

Разходите за връщането са за Ваша сметка. Ако състоянието на продукта не отговаря на посочените условия, ние ще Ви го върнем, като сумата, за която е закупен става невъзвръщаема.

Закупен артикул, който е изпълнен по Ваши индивидуални изисквания (по индивидуална поръчка), не подлежи на замяна или връщане.

При подмяна на продукта, разходите за куриерската услуга са за Ваша сметка.

При връщане на продукт, той трябва да бъде придружен с бланка, която изразява Вашето желание за връщане на заплатената сума. Бланката може да намерите изтеглите от тук

При връщане на продукт, ние ще Ви възстановим платената за него сума в срок от 7 (седем) работни дни чрез банков превод.

Срок за връщане на продуктите

Началото на 14 дневния срок започва да тече от различен момент според случая:

– при договори за услуга — деня на сключване на договора

– при договори за продажба — деня, в който Вие или трето лице, посочено от Вас получи стоките от куриер;

– в случаите на много стоки, поръчани с една поръчка, но доставяни отделно; – деня, в който Вие или трето лице, посочено от Вас получи последната стока от куриер;

– при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части; – деня, в който Вие или трето лице, посочено от Вас получи последната партида от куриер;

– при договори за редовна доставка на стоки в продължение на определен период от време; – деня, в който Вие или трето лице, посочено от Вас, получи  първата стока;

– при договори за доставка на вода, газ или електрическа енергия; когато те не се предлагат за продажба, опаковани в ограничен обем или определено количество; както и за централно отопление и за цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител – деня на сключване на договора.

Ако имате въпроси моля свържете се с нас.

Можете да ни последвате и в Инстаграм.