Често задавани въпроси

На тази страница може да видите отговорите на често задавани въпроси. Тук са публикувани най-често задавани въпроси от клиентите на онлайн магазина.

Често задавани въприс относно начина на доставка

1.С коя куриерска фирма работите и каква е цената на доставката?

Пратките се изпращат с куриерскa фирмa Спиди и Еконт.

Доставката за всички поръчки над 100 лв. е изцяло за наша сметка. За поръчки под тази сума, доставката е 3,80 лв. до офис на Спиди и 5,60 лв. до адрес. Когато изберете доставка с Еконт във формата за поръчка ще се генерира цената за доставка, която е различна за различните населени места.

2. Предлагате ли опция преглед и тест при получаване от куриер?

Да, всяка наша пратка се изпраща с опцията “преглед и тест преди плащане”. Ако продуктът не отговаря на очакваното, можете да върнете пратката на куриера.

*Разходите по транспорта за връщане са за сметка на клиента.

3. Мога ли да изпратя поръчката си като подарък директно на получателя?

Разбира се, с радост ще Ви съдействаме с изненадата!
За да доставим подаръка без плащане при доставка, е необходимо Вие да заплатите поръчката онлайн чрез карта или банков превод. При финализиране на поръчката, попълнете данните на получателя (име, телефонен номер, адрес). В полето “Имейл адрес и Тел. номер за потвърждение “, попълнете СВОЯ имейл и телефонен номер, за да се свържем с Вас при възникнал проблем с картовото плащане.

Добавете финален щрих към подаръка- изберете  една от нашите ръчно изработени кутийки за бижута.

Често задавани въпроси относно поръчките

4. Мога ли да направя поръчка по телефона?

Да, можете да се свържете с наш консултант и да направите поръчка на телефон 0888011848. За целта – трябва да ни предоставите: Име, Фамилия, e-mail, Адрес и телефон за доставка.

5. Мога ли да добавя продукт към вече направена поръчка?

Да, можете да добавите продукт, като се свържете с наш оператор на 0888011848 или ни пишете на yourstylebydeya@gmail.com до 15:00 ч.

6. Кога и как мога да откажа поръчка?

Можете да откажете вашата поръчка чрез e-mail към  yourstylebydeya@gmail.com или с обаждане на 0888011848. Нужно е да цитирате номера на вашата поръчка.

Ако пратката вече е предадена на куриер, няма да можем да откажем вашата поръчка през системата, но можете да откажете да приемете пратката от куриера.

Въпроси относно продуктите и отстъпки

7. Мога ли да заменя продукт?

Да, замяна на закупен продукт е възможна. В случай че желаете да замените получения продукт, моля свържете се с нас на тел: 0888011848.

*Разходите за доставка при връщане и замяна на продукт са за сметка на клиента.

8. Възможно ли е да ползвам код за отстъпка за вече намален продукт?

Намалени продукти не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка и промокодове, освен ако на сайта изрично не е указано друго.

9. Как мога да върна продукт?

Продукти, закупени от онлайн магазина ysbydeya.com, могат да бъдат върнати след попълване на стандартен формуляр за отказ, който можете да изтеглите от тук

Онлайн поръчки, доставени до ваш адрес или до офис на куриер, следва да бъдат върнати по куриер към “Майого “ ЕООД на адрес: гр.София, бул.”Витоша” 55 тел: 0888011848.

10. В какво е опакован продукта?

Опаковаме продуктите съобразено със самия продукт. Всички бижута са с брандирани картончета за бижута, опаковани в прозрачни пликове.

Ако желаете стилна или нестандартна опаковка можете да разгледате ръчно изработените от нас кутии за бижута и да си изберете желаната опаковка за Вашето бижу.