Условия за ползване

условия за ползване

На тази страница може да прочетете Общите условия за ползването на сайта ysbydeya.com. При завършването на поръчка на сайта вие трябва да отметнете, че сте запознати и приемате Условия за ползване на сайта.

Условия за ползване на интернет магазина ysbydeya.com

Този електронен магазин е администриран от фирма „Майого“ ЕООД, регистрирана в Търговския Регистър с ЕИК: 202165974, с адрес за кореспонденция: България, София, бул: „Витоша“ №55, телефон: +359/888011848 и имейл: yourstylebydeya@gmail.com. За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с правилата и условията на ysbydeya.com. В случай, че не сте съгласни с Общите условия, моля не използвайте този САЙТ. Използването на САЙТА се подчинява на общите разпоредби на закона.

Регистрация:

Онлайн магазин ysbydeya.com предлага варианти за пазаруване като Регистриран потребител или като Гост, без предварителна регистрация.В случай на пазаруване като Гост, клиентът отново е длъжен да попълни точни данни за плащане и доставка във формуляра, както и да се съгласи с Общите условия за ползване. Всяко лице, което желае да направи свой профил, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма.

Чрез създаването на клиентски профил регистрираният потребител:

Придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазин ysbydeya.com.

Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на онлайн магазин ysbydeya.com.

Потребителят има право по всяко време да променя данните, въведени при регистрацията, както и всякаква заявена от него информация във връзка с ползване на услугите, предлагани от ysbydeya.com.

Онлайн магазин ysbydeya.com си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за клиента. Регистрирайки се на ysbydeya.com, потребителят се съгласява да получава съобщения на своя имейл, с който се е регистрирал. Потребителят има възможност да се откаже от получаването им впоследствие.

Процедура за пазаруване:

При направена поръчка за закупуване на продукти от магазин ysbydeya.com клиентът автоматично получава e-mail, потвърждаващ успешното й оформяне, и съдържащ детайлите на поръчката. Поръчка, направена през уеб-сайта ysbydeya.com, представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, „подлежаща на разглеждане“. Поръчката се смята за приета от момента, в който представител на онлайн магазина осъществи контакт с клиента и получи потвърждение за валидността на поръчката.

При оформянето на покупката от клиента се изисква:

Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за контакт. Да активира изпълнението на поръчката чрез натискането на бутона „Проверка на данните и поръчка“. Чрез натискане на бутона „Проверка на данните и поръчка“ клиентът изразява съгласието си с настоящите Общи условия.

След получаване на валидна поръчка представител на магазин Your style by Deya се свързва с клиента по телефона, за да го уведоми Ако има промяна в:

а) наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други)

б) цената за доставка на стоката

в) срок за доставка на стоката

Условия за ползване.Цена и плащане:

Цените на стоките са в български лева. Ysbydeya.com си запазва правото по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в продуктовите опции на продуктите, както и промяна на техните снимки. Когато плащането става с „наложен платеж”, клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка. Може да се извъши плащане с PayPal или с кредитна или дебитна карти  VISA и MASTERCARD.

Условия за ползване. Доставка:

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка или до поискване от офис на куриерската фирма. Безплатната доставка е до офис на куриерската фирма. При доставка на стоката клиентът се подписва върху товарителница или друг документ, удостоверяващ получаването на стоката. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да заплати дължимата сума.

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор. Поръчки, направени след 15.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Условия за ползване на услугата Връщане на стока:

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителя, клиентът има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 календарни дни, считано от датата на получаването й. Върнатата стока трябва да отговаря на следните условия: Да е в запазена оригинална опаковка с ненарушена цялост. Ако целостта на опаковката е нарушена, не можете да върнете продуктът, тъй като това е хранителна стока. Клиентът е длъжен да заплати разходите по връщането на стоката, включително да възстанови направените транспортни разходи (в случай, че е получил пратката с безплатна доставка) и други куриерски или банкови такси, свързани с покупката.

Рекламация:

При предявяване на рекламация, представител на онлайн магазин ysbydeya.com може да поиска снимка или връщане на повредената стока като доказателство за основание на рекламацията. Във всички случаи на връщане на стоката трябва да бъде предварително уведомен представител на онлайн магазин ysbydeya.com.

При предявяване на рекламация клиентът може да претендира за:

Възстановяване на заплатената сума;

Замяна на стоката с нова;

Отбив от цената.

Права и задължения:

•             Онлайн магазин ysbydeya.com се задължава да достави поръчаната стока в уговорения срок. Онлайн магазин ysbydeya.com се задължава да изпълнява уговорките с клиента с дължимата грижа.

•             Онлайн магазин ysbydeya.com не носи отговорност за невярна информация, подадена от производителя.

•             Онлайн магазин ysbydeya.com не се задължава да достави поръчана стока при посочени неверен адрес или телефон.

•             Онлайн магазин ysbydeya.com не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола му.

•             „Майого” ЕООД не носи отговорност за преки или косвени вреди, претърпяни от потребителите, в резултат от ползването  на ysbydeya.com или свързаните и предоставяни чрез ysbydeya.com продукти и услуги.

•             Клиентът се задължава да посочи валидни телефон и адрес за доставка.

•             Клиентът се задължава да заплати цената на поръчаните стоки.

•             Клиентът се задължава да заплати сумата за други разходи, като доставка, допълнителна опаковка и други, съгласно уговореното.

•             Клиентът се задължава да осигури възможност за получаването на поръчаните стоки.

•             Клиентът се задължава да получи поръчаните стоки.

•             Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях.

•             Клиентът се задължава да не прави фиктивни поръчки, измислени отзиви за даден продукт или да подава друга невярна информация.

•             Клиентът се задължава да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права.

•             Клиентът се задължава да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за ползване на онлайн магазин Your style by Deya

Връзка с нас:

На контактната ни страница и на сайта ни са обявени нашето фирмено име, пощенски адрес, email адрес и телефон за контакт. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Снимки, илюстрации и описание на артикул:

Публикуваните в този уеб-сайт описание и снимки на продукти са само за общи информационни цели.

Можете да ни последвате и в Инстаграм.

Публикуване на коментари на ysbydeya.com :

„Майого“ ЕООД предоставя на потребителите възможността да публикуват коментари за продуктите, които се предлагат. За публикуване на коментари на ysbydeya.com не се изисква регистрация на потребителите.

Потребителите на ysbydeya.com се задължават да не публикуват коментари или мнения с порнографско или нецензурно съдържание; такива, подтикващи към насилие, етническа или религиозна нетърпимост, уронващи престижа; или с каквото и да било друго съдържание, което нарушава законите на Република България.

Онлайн магазин ysbydeya.com има право да цензурира коментари и мнения, публикувани на в нарушение на правилата по предходното изречение.

Онлайн магазин ysbydeya.com не носи отговорност за съдържанието, истинността и произхода на коментарите, публикувани на ysbydeya.com.

Онлайн магазин ysbydeya.com има право да уведомява съответните органи или институции и да предоставя информация за автори на коментари или мнения, които нарушават българското законодателство.

С публикуването на коментар или мнение на ysbydeya.com потребителят потвърждава, че е запознат с тези условия, че ги приема и се задължава да ги спазва.

Правно регулиране:

За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между онлайн магазин ysbydeya.com и Клиента се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

„Майого“ ЕООД има право по всяко време да променя съдържанието на ysbydeya.com и настоящите общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените.

Изменените общи условия за ползване на ysbydeya.com се публикуват на сайта и са достъпни за всички потребители.

Благодарим Ви, че ни се доверихте и избрахте нас!